10 motive incontestabile pe care oamenii le urăsc sexul

Sfaturi pentru imbunatatirea vietii sexuale

Indiferent daca problema permite sau mic, exista numeroase lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe curs. Sexuala bunastare merge impreuna cu general psihologic, fizic, si emotional sanatate si wellness. Conectarea cu partenerul, pastrarea un sanatos mod de a trai, folosindu-va insusi din cateva din numeroasele excelente auto-ajutorare produse de pe piata, si, de asemenea, pur si simplu sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme plimbari accidentate

Placere o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvantul poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, exaltare, precum si inflamatie pana la dor, stres si anxietate, precum si nemultumire - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele sexuale. Ce este chiar mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste sentimente si, numeroase altele in timpul sex speranta de viata numeroase ani.

Cu toate acestea ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este doar un suplimentar hormonal determinat de corp caracteristica proiectat pentru a continuati speciile. Cu siguranta, acel subtire vedere ia prea usor complexitatea omului legat de sex raspuns. Pe langa fortele biochimice presiuni la birou, experientele tale si, de asemenea, asteptari asista modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta sexuala, ideile referitoare ceea ce cuprinde o placuta sexuala link, si, de asemenea, parteneriat cu partenerul sunt cheie factori in capacitatea dvs. de a stabili si, de asemenea, pastra o satisfactie viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

O multime de cupluri localizati este greu sa discutati sex chiar sub cel mai bun dintre scenarii. Cand legat de sex probleme se intampla, sentimente de durere, jena, rusine, precum si amaraciune poate opri conversatie complet. Datorita faptului ca bun interactiune este o baza a sanatos si echilibrat conexiune, stabilirea o discutie este pasul initial nu doar la mult mai buna sex viata, totusi suplimentar la o legatura mai apropiata psihologica. Aici sunt cateva idei pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora potrivita pentru a chat. Exista 2 tipuri de sexuale conversatii: cele pe care le aveti in dormitor precum si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa spui companion ceea ce simte excelent in mijlocul dragostei, totusi este cel mai bun sa astepti pana ramaneti in mult mai mult neutru setare pentru vorbiti despre mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit libido sau orgasm probleme.

Preveniti criticati. Canapea indicii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar imi place cand ma atingi de par usor in acest mod, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Abordare o sexuala problema ca o problema care trebuie rezolvata impreuna spre deosebire de un exercitiu in atribuire vina.

Ai inceredere pe partenerul despre modificari in corpul tau. Daca bliturile fierbinti va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt canalul vaginal complet, vorbeste cu partenerul referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el stie ceea ce intr-adevar are loc in loc de interpret aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat precum si tu nu mai obtii o erectie doar din ideea de sex, arata-ti insotitor cum sa stimuleaza pe tine mai degraba decat ingaduie-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii Descoperiți mai multe aici sincer. Poti crezi ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un orgasm, totusi in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a discuta orice fel de legat de sex problema, problema grad creste cand problema este ingropata sub ani de minciuni, ranit, si resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului abordari

image

Tratarea legat de sex probleme este mult mai usor in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Cu toate acestea puteti s-ar putea aveti capacitatea de a rezolvati minor sexual probleme facand cateva ajustari in dragoste stil. Aici sunt cateva puncte pe care le puteti incerca in casa.

Educa pe cont propriu. O multime de doreasca atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mult mai buna senzatie de cat de mult stres, de la usor catre companie, trebuie folositi.

Incercati diferite pozitii. Crearea o colectie de diverse sexuale setari nu numai include interes pentru relatii sexuale, dar poate la fel ajutor trece peste probleme. De exemplu, ridicat entuziasm la punctul G care are loc cand un tip isi intra partenerul din spate poate ajuta doamna sa ajunga orgasm.

Noteaza visele tale. Acest exercitiu va poate ajuta va verificati posibil activitati pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a trezit si dupa aceea iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in special valoros pentru persoane fizice cu redus dorinta.