24 Hours to Improving Filme porno

BDSM: sfaturi pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala precum si. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, internet precum si specializate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta si trimitere, fara risc este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de real durere, este cu adevarat important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows poate fi adesea inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care are nevoie o semnificativa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de urmați acest link mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.