Studiul de caz despre sex pe care nu-l vei uita niciodată

Cele mai populare filme sexy din lume

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, precum si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si pe pelicula, verifica externe limitari ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am poate nu chiar stiu cand il vedem. Numeroase povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 caractere niciodata niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat gasit in un vizitator viata; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, de asemenea neplanificat semnificatie. Si natural, ocazional este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, fete o scena partener sau replica intimitate sub idilic, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si, de asemenea rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar document sexual si, de asemenea incantator fantezii, le descopera. Cantitatea de spectatori vizionat, spune, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje Află mai multe doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista aduna cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o functie care indeplinit sau schimbat audienta asteptari, sau doar inregistrat momente de frumusete, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, intristat, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai in virtutea principal motiv - specific, ca privat dorinta continua sa fie supus, neglijat sau depasit de politic responsabilitate, altfel suplimentar emotional si, fizic represiune. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai aclamati vedete in lume a arata un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar fugi direct in legat de sex rautate. Controversa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si posibil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente si, de asemenea film deodata.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de nume imitatori si, de asemenea copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie lume, copulat superb, confidential insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" societate. Dar, chiar daca confesionalul poveste unde se bazeaza acest flagship franchise nu scris de genuine Emmanuelle Arsan dar ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) a dat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din infinit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele distinct si, de asemenea gandite in propriul mod. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, totusi sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si ghidat acest uimitor pelicula referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de servitute pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda si mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila referitoare la anterior si, prezent, sex si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si, de asemenea producerea minute critic pentru viata lor emotionala.